ospoon.eu

Author

Charles Dickens

Cum? Prin dialog constructiv, analize și inițiative. Pentru cine? Pentru cei care, dincolo de geografie, viziuni politice, etnie sau credință, cred că a gândi, a spune și a face se includ în același cerc.

Spoon Wars Dezbatere PUBLICĂ educație

Înregistrează-te în runda a 7-a şi dezbate despre publicitatea adresată copiilor!

 

Moţiunea “E timpul să interzicem publicitatea care se adresează copiilor” îşi aşteaptă debaterii din România şi Moldova.

Înscrie-te până pe 11 noiembrie, urmând paşii de mai jos:

1. Înregistrează-te la secţiunea Register. Cei care au jucat la altă rundă nu au nevoie să-şi facă alt cont;
2. Invită un coleg/colegă pentru a face o echipă de doi membri. Dacă nu ai echipă, poţi găsi un coechipier pe site, printr-o procedură simplă. Dacă ai jucat în altă rundă, va trebui să reiei procedura de formare a echipei (cu acelaşi sau cu alt coechipier);
3. După ce colegul/colega confirmă, veţi afla dacă sunteţi afirmatori sau negatori;
Dacă nu îţi regăseşti oraşul în lista de localităţi, înregistrează-te în cea mai apropiată. Sunt “disponibile” deocamdată variantele Bucureşti, Cluj, Craiova, Chişinău, Iaşi, Timişoara.
Gata! În acest moment te poţi apuca de pregătire; toate discursurile putând fi postate pe pagina de profil, o data ce începe competiţia de idei. Pentru orice nelămurire referitoare la înregistrare, nu ezita să ne scrii la office@closer2oxford.ro
În sprijinul pregătirii cazurilor pe tema E timpul să interzicem publicitatea adresată copiilor, Closer to Oxford vă propune câteva articole spre lectură. Spor la documentare şi la construirea pledoariilor!
Adauga comentariu

Trebuie sa fii autentificat pentru a posta un comentariu.