ospoon.eu

Author

Charles Dickens

Cum? Prin dialog constructiv, analize și inițiative. Pentru cine? Pentru cei care, dincolo de geografie, viziuni politice, etnie sau credință, cred că a gândi, a spune și a face se includ în același cerc.

Closer to Oxford Moldova


Mai aproape de Oxford, mai aproape de spiritul dezbaterilor autentice

Libertatea de expresie şi dreptul la opinie nu sunt câştigate nicăieri definitiv, ci sunt întreţinute prin lectură, curaj şi inteligenţă. Cu o tradiţie de secole la Oxford, Cambridge, Yale şi la alte universităţi prestigioase, dezbaterile din cadrul asociaţiilor studenteşti contribuie din plin la schimbul de idei din societăţile lor, aducând alaturi de studenţi personalităţi de primă mărime ştiinţifică, artistică sau politică.

Inspirat de această tradiţie, Closer to Oxford pune în valoare oameni şi argumentele lor, în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Chişinău, prin runde de debate online, seminarii de argumentare şi lectură critică şi dezbateri publice. Cum printre studenţii de azi sunteţi viitorii miniştri, profesori sau avocaţi, credem că acest exercitiu este una dintre cele mai profitabile investiţii.

Clasamentul campionatului Closer to Oxford Moldova

Un proiect realizat de:


Finanțatori:


Parteneri: