ospoon.eu

Author

Charles Dickens

Cum? Prin dialog constructiv, analize și inițiative. Pentru cine? Pentru cei care, dincolo de geografie, viziuni politice, etnie sau credință, cred că a gândi, a spune și a face se includ în același cerc.

Spoon Wars Campanii Dezbatere PUBLICĂ

Dezbatere Publica C2O

 

Closer2Oxford Moldova vă invită la o întîlnire cu oameni care își susțin cu tărie ideile, un moderator care pune în mișcare discuția, o temă provocatoare și schimburi de replici între public și invitați. Un spectacol.

Pe 24 martie vom (re)descoperi forţa argumentelor într-o dezbatere cu moţiunea “E timpul să sancţionăm prin lege pasivitatea individului care e martor la încălcări ale legii“.

Pentru a participa la dezbaterea publică, vă rugăm sa completaţi acest FORMULAR. Doar cei înregistraţi vor fi asiguraţi cu un loc în sală.

Detalii:
Veronica Coroi-Mindru si  Arteom Iurcenco, doi tineri pasionaţi de dezbateri care au fost  selectaţi în urma sesiunii de lectură critică, vor intra în echipe de dezbatere alături de personalități publice de marcă. Audiența va aprecia documentația temeinică, forța argumentelor și charisma protagoniștilor, atât prin vot electronic cât și prin intervenții directe.

Pentru detalii ne puteţi contacta la closer2oxfordmoldova@gmail.com.

Puteţi urmări înregistrarea unei dezbateri publice similare la http://www.closer2oxford.ro/page/dezbatere_bucuresti_primavara.

Adauga comentariu

Trebuie sa fii autentificat pentru a posta un comentariu.